top of page
 • Koje sve vrste portreta možete napraviti u Luxu?
  - portrete studijske , u prirodi ili na nekoj Vašoj lokaciji po želji - sami/e ili sa nekim (partnerom/icom, prijateljicom, sestrom, mamom, itd) - trudnički, mama&djeca, obiteljski - poslovni portreti - boudoir (senzualno fotografiranje za osnaživanje žena) - tematski konceptualni / fine art sessioni
 • Što kada se odlučim za fotografiranje?
  Kada se odlučite za fotografiranje, javite mi se kojim god putem Vam više paše ovdje . Prije fotografiranja se nalazimo na kratkim konzultacijama u studiju da definiramo detalje fotografiranja (točno vrijeme, lokaciju, ideju, temu, odjeću, itd.)
 • Što uključuje fotografiranje i kako funkcionira?
  Fotografiranje uključuje 1h ili do 2h fotografiranja na lokaciji po zelji (studio, ili vani - Pula), haljine i rekvizite koje imam na raspolaganju za Vas i određeni broj u potpunosti obrađenih digitalnih fotografija u punoj rezoluciji u boji i crno-bijeloj varijanti. Nakon fotografiranja, pregledamo sve fotografije (neobrađene) i tada birate koje i koliko ih želite uzeti. Možete odabrati min 10 fotografija, a o točnom broju odlučujete tek nakon što ih pogledate. Sređene fotografije se dostavljaju putem download linka u roku od 7 radnih dana nakon odabira istih.
 • Koja je cijena fotografiranja i o čemu ovisi?
  Cijena fotografiranja je ista za bilo koje fotografiranje odaberete i ovisi o broju fotografija koje odlučite uzeti. U cijenu je uključena 1 lokacija fotografiranja bez obzira je li to studio ili negdje na području Pule. Lokacija u okolici Pule (Fažana, Medulin, itd.) se naplaćuje dodatno 20 €. Za dalje lokacije, pišite mi. Plaćanje se vrši preko računa nakon što se odaberu fotografije. Za minimalni odabir od 10 fotografija, fotkanje traje 1h, za ostalo uključuje do 2h fotografiranja.
 • Postoji li mogućnost uzimanja printanih fotografija ili foto knjiga?
  Postoji. U ponudi se nalaze i fine art kutije (dimenzije 20x30 cm) u kojoj se nalaze printevi sa paspartuom (dimenzije 15x20 cm). Minimalni broj printeva u kutiji je 10, a maksimalni je 20. Fine art box se naručuje posebno od sessiona.
 • Šta NE možete napraviti u Luxu
  Studio Lux nije klasičan foto studio, te NE radim : - fotografije za dokumente - printanje fotografija - fotografije bilo kakvih evenata (vjenčanja, krštenja, maturalnih, rođendana, itd.) - fotografije novorođenčadi
bottom of page